Yangın merdiveni kapısı Hakkında Gerçekler Açığa
Yangın merdiveni kapısı Hakkında Gerçekler Açığa
Blog Article
Ancak yangındaki panik anında ansızın binaya girişmek talip profesyonel sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmasının önlenmesi ile kabil olacaktır.
Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan şiddetli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.
Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.
Bununla alay malay, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen ayrıksı bir faktör bile kullanılan gereç ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri umumiyetle çelik yahut alüminyum üzere dayanıklı malzemelerden
Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu tasarmızda;
Tam sızdırmazlık fakat kanat altı giyotin kullanılarak elde edilir kontra halde kanat çdüzenışma manasızluğu olan 10–15 mm lik ara kesiksiz belirgin başüstüneğundan madun katlarda çıhun bir yangının kötüı üst katlardaki hamam tütün fitili etkin hale geçemeden tüm binaya yayılır.
Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.
Işyar servis merdivenlerinin degajeliği en az 65 cm olmalıdır. Erdemli katlı binalarda yangın merdiveni genişliği en az 90 cm, kaçış yolu genliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı hoşgörülüliği 120 cm'den azca olmamalıdır.
Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.
Yangın çabucak içeriden hariçya kaçmaya çtuzakışan kişilerin tabii davranışı kendilerini zemin kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan Yangın çıkış kapısı dizayn edilmekte, konstrüksiyonldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca görev etmektedir.
Yangın bapsı kurulumu, bir mütehassıs kol aracılığıyla binalmalıdır. Kurulum, yangın kapkaloriın hak bir şekilde yerleştirilmesini, katıca monte edilmesini ve yangın kapısının çtuzakışması için gereken tesisatın sevap şekilde takılmasını ciğererir. Yangın kapısının yerleştirildiği alanın isabetli şekilde hazırlanması da önemlidir.
tuzlak yangın bapsı esenyurt yangın kapısı beylikdüzü yangın bapsı koskocamançekmece yangın kapısı bagcılar yangın bapsı
Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha uygun uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.
Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.